ZORG & OPVANG

Wie zijn wij?

BUURTZORG

Alle verzorgingshuizen in Nederland zijn in de afgelopen jaren gesloten. Veel mensen worden daardoor gedwongen zelfstandig te blijven wonen. Zij maken zich hierover ongerust: zelf het huishouden doen wordt steeds moeilijker en wassen en aankleden levert ook steeds meer problemen op. En wat te denken van zaken als het toenemende gevaar op valpartijen, het op tijd innemen van medicatie en alarmering in geval van nood?
Als er al voorzieningen zijn, dan is het niet gemakkelijk deze (tijdig) te krijgen. En voor zover de voorzieningen er zijn dan kun je er zeker van zijn dat er jaarlijkse bezuinigingsrondes op de loer liggen of, erger, dat de voorziening wordt ingetrokken.

Zorg & Opvang is een Amsterdamse zorgorganisatie opgericht in 2013. Zorg & Opvang heeft op succesvolle wijze bewoners van verzorgingshuizen begeleid naar een zelfstandige woning. Bij zo'n verhuizing komt veel kijken en Zorg & Opvang heeft de expertise om dit probleemloos te realiseren. Door haar integrale aanpak is onze organisatie uitgegroeid tot een allround zorgaanbieder die verzorging, dagopvang en maatschappelijke begeleiding biedt op een persoonlijke en professionele wijze.

roos

roos

ZORG & OPVANG HOLDING Molukkenstraat 565
1095 BJ Amsterdam
tel: 020- 72 000 62
e-mail: info@zorgenopvang.com

Privacyverklaring | Uitsluitingscriteria | Kwaliteitsplan